Zonnepanelen

Geld besparen én bijdragen aan een groenere wereld. Het kan met zonnepanelen! Met een terugverdientijd van slechts vijf jaar en een levensduur van een kwart eeuw, zijn zonnepanelen financieel zeer voordelig.

Ledseco adviseert je graag over de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand. We bepalen samen met jou hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en welke panelen geschikt zijn.

Lees hieronder meer over ons aanbod en neem bij vragen contact met ons op.

Zonnepanelen met maximaal rendement

Bij Ledseco werken we uitsluitend met monokristallijn- en glas-glas-zonnepanelen. We kiezen hiervoor omdat deze zonnepanelen het hoogste rendement genereren per m2.

Omdat het rendement per zonnepaneel zo hoog is, zijn onze panelen ook heel geschikt voor woningen met een klein dakoppervlak. We kunnen daardoor iedereen in de markt bedienen.

Ontdek onze zonnepanelen >

De beste omvormers

Zonnepanelen wekken energie op door lichtdeeltjes uit zonnestraling te absorberen. Deze groene energie wordt omgezet naar wisselstroom middels een centrale omvormer of middels micro-omvormers die via een kabel verbonden zijn met de meterkast. Je kunt de opgewekte stroom daardoor meteen gebruiken in je woning of bedrijfspand.

Ontdek onze omvormers >