Ons assortiment zonnepanelen

Ledseco werkt met hoogwaardige, Tier 1 zonnepanelen van onder andere DMEGC en Solarwatt. De panelen hebben een zeer hoog rendement per m2, waardoor ze geschikt zijn voor zowel grote als kleine daken.

Hieronder vind je een overzicht van ons assortiment. Benieuwd welke zonnepanelen bij jouw woning of bedrijfspand passen? We adviseren je graag tijdens een vrijblijvend gesprek.

DMEGC – 375Wp – Zwart

Deze hoogwaardige zonnepanelen van het merk DMEGC hebben een Wattpiek van 375 en beschikken over 120 cellen. De panelen hebben een zwart frame en ogen daardoor zeer fraai op het dak van je woning of bedrijfspand. En ze zijn ook nog eens heel betaalbaar.

Omdat het om monokristallijn celmateriaal gaat, genereren de DMEGC 375Wp-zonnepanelen een zeer hoog rendement. Het vermogen per m2 bedraagt 206Wp. Dat maakt deze zonnepanelen ook zeer geschikt voor woningen en bedrijfspanden met een wat kleiner dakoppervlak.

De afmeting per DMEGC-paneel bedraagt 1755 x 1038 x 35 mm. Het gewicht per paneel is 21 kilogram.

DMEGC – 410Wp – Zwart

Met een vermogen van maar liefst 410Wp en 108 cellen zijn deze DMEGC-zonnepanelen een echte krachtpatser. Het frame van deze zonnepanelen is zwart, waardoor ze een stijlvol uiterlijk hebben.

Het celmateriaal van deze zonnepanelen is monokristallijn. Je profiteert hierdoor van een maximaal rendement van wel 210 Wp per m2. 

De afmeting per DMEGC-paneel bedraagt 1722 x 1134 x 30 mm. Het gewicht per paneel is 21.2 kilogram.

DMEGC – 440Wp – glas/glas

Deze tier 1-zonnepanelen hebben 440Wp en zijn per paneel voorzien van 108 cellen. De panelen leveren een uitzonderlijk hoog rendement en hebben ook nog eens een fraai en modern uiterlijk.

De glas/glas-zonnepanelen zijn uitstekend bestand tegen weers- en natuurinvloeden, waaronder regen, zout en zand. Ook zijn ze extra brandveilig en hebben ze een zeer lange fabrieksgarantie.

De afmeting per DMEGC-paneel bedraagt 1762 x 1134 x 30 mm. Het gewicht per paneel is 24.5 kilogram.

Solarwatt – 405Wp – Zwart

De Solarwatt 405Wp glas-glas-zonnepanelen hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% bovende industrienorm ligt. Ook zijn deze zonnepanelen optimaal bestand tegen weersinvloeden.

De Solarwatt-zonnepanelen zijn geschikt voor zowel platte als schuine daken en hebben een levensduur van zo’n 30 jaar. Met een terugverdientijd van gemiddeld 5 jaar, kun je maar liefst een kwart eeuw rendement behalen op je energieopwekking.

De Solarwatt-zonnepanelen hebben per stuk een afmeting van 1722 x 1134 x 35 mm. Het gewicht per paneel bedraagt 26.7 kilogram.